Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin


» Masaže
 

Masaža je najjednostavniji i naj stariji vid lečenja. Masaža zahteva izuzetno znanje psihologije jer se za vreme primene masaže razvija poseban odnos energije između lica koje masirai i lica koje prima i daje energiju. Prednost masaže je u tome što je taj vid opuštanja istovremeno primanje i davanje pozitivne energije.
Salon za masažu SUNSHINE Vam nudi sledeće masaže:


ANTICELULIT MASAŽA


Anticelulit masaža je najbolji način da uklonite celulit. Da nebi došlo do podliva i modrica ovaj tip masaže moraju raditi isključivo iskusni maseri. Puni efekat postiže se nakon 10 tretmana u salonu i posle toga preporuka je dva puta mesečno da bi se održavali rezultati. Pored otklanjanja celulita, ova masaža deluje i nabolju cirkulaciju, pruža osećaj zadovoljstva i zategnutost i ishranjeniju kožu. Za brži efekat skidanja celulita potrebno je redukovati ishranu i unositi bar 2 litre vode dnevno.


TERAPEUTSKA - ŠVEDSKA MASAŽA

Terapeutska ili medicinska masaža je masaža koja se koristi kod određenih medicinskih simptoma kao što su hipertonus, spondiloza, lumboišialgija. Koriste se ulja koja u sebi sadrže ekstrakte limuna, narandže, eukaliptusa, ruzmarina , lavande i sličnih koji deluju na krvotok i opuštanje muskulature.

 

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža se primenjuje pre, za vreme ili posle intenzivnog treninga. Cilj sportske masaže je da brže i efikasnije otkloni sve štetne i ne poželje posledice, koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora sportista. Sportskom masažom zagrevaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih stvari i mlečne kiseline iz organizma. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim povredama, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi.... Ova tehnika masaže koristi klasične zahvate, ali su oni posebno prilagođeni vrsti sporta, sportisti i ciljevima koji se žele postići.


SHIATSU MASAŽA

Shiatsu je japanska tehnika masaže i u prevodu shiatsu znači “pritisak prstima”. Osnova ove tehike se zasniva na uspostavljanju energetske ravnoteže pritiskanjem određenih tačaka na telu prstima ili dlanovima. Ova tehnika masaže je idealna za smanjenje bola a koristi se i za smanjenje hormona koji izazivaju stres.


MASAŽA GAŽENJEM

Ovaj oblik masaže obično se primenjuje na muškarcima koji imaju jaču konstituciju tela. Nežnim pokretima stopala gaze se najčešće leđa ili stomak. Naravno gaženje se ne sme raditi po kičmi već pored. Za jaka i zategnuta leđa ovo je odličan način da se izbaci sva negativna energija i pospeši cirkulacija osobe koja se masira.


PARCIJALNA MASAŽA

Kod parcijalnih masaža masira se samo određeni deo tela, recimo samo leđa, masaža šake, masaža nogu protiv celulita, masaža trbuha ili masaža glave ili lica..... Ova masaža obično traje 30 minuta, ali po želji može trajati i duže.


KRALJEVSKA MASAŽA

Kraljevska masaža je masaža sa dve maserke u isto vreme, koje svojim pokretima ruku na vama primenjuju više modela masaže (šijacu, relaks, anticelulit...). Dovedite vaše telo do vrhunske harmonije pomoću sudaranja energije dve maserke. U ovoj masaži jedna maserka kreira pokrete dok je druga maserka prati. Cilj ove masaže je da istovremeno i leva i desna strana tela doživi balans protoka linfe.

 

ORANG MALU MASAŽA

Orang – Malu je nova tehnika masaže na našim prostorima. Predstavlja jedinstveni spoj istočnog i zapadnog uticaja uspostavljajući ravnotežu između tela i duha. Suština je u filozofiji koja se nalazi u drevnom kipu indonežanskog porekla, Orang – Malu koji simbolizuje skrivenu unutrašnju snagu, skromnost, sabranost i svest.
Za izvođenje Orang – Malu tehnike uz opuštajuću manuelnu masažu odabranim uljem koriste se zagrejani drveni rolovi (kayu's) različitog oblika i veličine kako bi mogli da prate sve linije tela.
Orang – Malu masaža pospešuje oslobađanje i eliminaciju štetnih produkata iz mišića, ima pozitivan uticaj na disanje, rad organa za varenje, cirkulaciju krvi i limfe.
Tehnikom masaže Orang – Malu postiže se potpuni osećaj fizičke i psihičke opuštenosti zahvaljujući lučenju serotonina (hormona sreće) i endorfina koji smanjuje osećaj bola, što vraća snagu i povećava energiju.

 

LOMI LOMI MASAŽA


Lomi lomi nui je poznata masaža koja potiče sa Havaja. Praktikovanje lomi lomi masaže apsolutno vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa. Lomi lomi masaža nekada je bila privilegija koju je uživao samo određeni sloj stanovništva Havaja. Ime ove masaže u prevodu znači „ruke ljubavi“.


RELAX MASAŽA

Isprobajte predivan osećaj relax masaže – blaga prijatna masaža, koja ima za cilj podizanja opšteg zdravstvenog stanja, prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju misića. Relax masaža je masaža celog tela uz primenu mirisnih i eteričnih ulja koja deluju na čula i psihu i time stvaraju efekat aroma terapije. Može obuhvatiti celo telo ili pojedine delove tela po želji i potrebi osobe koja se masira.

 

ANTISTRES MASAŽA

Ova masaža izuzetno opušta, uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, podstiče detoksikaciju, opušta mišiće, poboljšava probavu, ubrzava detoksikaciju. Preporučuje se osobama koje su izložene stresu i žive brzim načinom života.
Masaža s pravom osvaja visoko mesto u zdravstvu kao dopuna lečenju i očuvanja zdravlja. Topao ambijent, popratne inspirativne melodije i sama masaža imaju za cilj da u kratkom vremenu dovedu telo u stanje potpune opuštenosti.

 

ČEŠKANJE

Vrhovima prstiju nežno prelazite preko dela tela koji se masira. Masaža opušta, umiruje i stvara prijatan osećaj licu koje masirate.

 

 

                      

 

 

Posetite nas salon...pored navedenih u ponudi imamo nove vrste masaza: MASAZU STOMAKA

                                                                                     MASAZU STOPALA SA PILINGOM

                                                                                  MASAZA COKOLADNIM ULJEM

                                                                                    NIKITI MASAZU (SVETSKI HIT)

                                                                                   CESKANJE 

                                                                                   FITNES MASAZU........

   uz prijatne,atraktivne i profesionalne maserke isprobajte ove i druge vrste masaza...design by NormaReclamare